Vezeték nélküli szkennerként is funkcionál a DTOI újdonsága

2014. július 31.
1.5241
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Manapság sok papíralapú dokumentumot továbbíthatunk online, ehhez azonban digitalizálni kell őket, melyhez sok háztartásban általában a multifunkciós gépek szkennereit használják.

Vannak azonban kényelmesebb megoldások is, melyek közül a legérdekesebbek talán az egérbe épített szkennerek. A Hong Kong-ban munkálkodó DTOI is ezt a vonalat képviseli, így ilyen téren világújdonságot nem nyújtanak, van azonban egy olyan szempont, amiben ők lennének az elsők. Ez pedig a vezeték nélküliség, hiszen a Zcan névre keresztelt egerük vezeték nélküli megoldással rendelkezik, ráadásul a Google Translate szolgáltatással együttműködve akár egyből le is tudja fordítani a szkennelt szöveget.

Az Indiegogo oldalán futó projekt egyébként 400dpi-s minőségben tud szkennelni, méghozzá számos képi és szöveges formátumban. Jelenleg az összeg egyharmada gyűlt össze, az újdonság támogatói ára pedig 59 euró, vagyis nagyjából 19 000 Ft, ami nem is olyan vészes egy ilyen technológiáért. A támogatott rendszerek között az OSX, a Windows és az iOS szerepel, így elsők között szinkronizálhatjuk tartalmainkat iPad, később pedig iPhone készülékeinkkel.
2 hozzászólás

totyak

10 éve, 6 hónapja és 19 napja

Na, erre azt mondom, hogy egy rendkívül jó ötlet. Nagyon tetszik.

válasz erre

NomarCube

10 éve, 6 hónapja és 19 napja

Tök jó lenne, ha pár év múlva a mai nagy dobozok helyett ilyen kicsi, egyszerűen használható szkennereket használnánk! röhögő smiley

válasz erre
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja