Vezeték nélküli konzolos headsetekkel bővít a Turtle Beach

2017. június 10.
4.2061
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Az elmúlt években egyre több gyártó szentel a korábbinál nagyobb figyelmet a konzolos kiegészítőkre, hiszen a Sony és a Microsoft dobozai is jól fogynak és több tízmillió felhasználóval büszkélkedő piacot jelentenek a cégek számára.

A Turtle Beach otthonosan mozog ebben a közegben, nemrég pedig mindkét konzolra 2-2 újdonságot jelentettek be. A Turtle Beach Stealth 600 és Stealth 700 egyaránt megjelenik PS4-es és Xbox One-os változatban is.

Az Xbox One-os verzió kapcsán kiemelendő, hogy ugyan azt a technológiát használják, mint a kontrollerek, vagyis nincs szükség extra USB-s vevőegységre. A Microsoft Windows Sonic térhatású technológiát is megkapták, vagyis a hangélmény terén is a legjobbak között lesznek.

A PS4-es változathoz mellékelt USB vevőegység jár, a 600-as modell saját fejlesztésű térhatást generáló megoldást kínál, míg a 700-as változat DTS Headphone:X 7.1-es technológiát tud felmutatni. A 2-2 modell között az még fontos különbség, hogy a 600-as széria szivacsos fülpárnákat kapott, míg a 700-as modellek bőrrel operálnak.
1 hozzászólás

totyak

7 éve, 5 hónapja és 12 napja

Jól néznek ki nagyon. Nekem a zöld kicsit jobban is tetszik, bár szerintem pont az a kisebb, 600-as modell.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja