Vezeték nélküli headsetet mutatott be a Razer

2017. április 21.
3.0061
petike737 profilja, adatai
petike737
A Razer nevét emlegetve sokaknak rögtön a játékosoknak szánt egerek, billentyűzetek és headsetek juthatnak az eszébe, ugyanakkor az elmúlt években a vállalat látványosan nyitott az átlagfelhasználók felé.
 

Ez a nyitás főként multimédiás kiegészítőkben mutatkozott meg, a Hammerhead széria pedig nem csak a játékosok körében vált igazán népszerűvé. Az in-ear headseteket tartalmazó családot nemrég bővítették, méghozzá egy meglepő taggal, a Hammerhead BT névre keresztelt modellel.

A nevéből adódóan egy vezeték nélküli headsetről beszélünk, mely Bluetooth segítségével csatlakozik az eszközökhöz, színvilágát tekintve pedig tipikus Razer, vagyis zöld-fekete. A 10mm-es vezetők mellett érdemes megemlíteni a 63 grammos súlyt és a kábelen elhelyezett gombokat.

Természetesen Android és iOS rendszert futtató készülékekkel is működik, az árát pedig 110 euróra lőtték be a saját online boltjukban.
3 hozzászólás

totyak

1 éve, 27 napja

Tetszenek a vezetéknélküli cuccok, de ezért ennyit nem ér.

válasz erre

Santonio

1 éve, 1 hónapja

A sima vezetékes fülesük is kb ennyi úgyhogy ez jó ár.

válasz erre

1000feri

1 éve, 1 hónapja

Fantasztikus

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Hellblade profiljarDAVE profiljaYanez profiljaturatur profiljaBvektor profiljaSunyi78 profiljagery1113 profiljaNeurotic profilja