Veszélyes drogot talált egy videojáték dobozában egy kisgyermekes apuka

2019. január 11.
8.6921
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Hihetetlen dolog történt a napokban egy brit apukával, Oliver Edwards ugyanis szeretett volna eleget tenni két fia kérésének, így megvette nekik a legközelebbi GAME áruházban az NBA 2K17 dobozos változatát.

A játék használt volt, tehát nem gyárilag csomagolt, azonban a bolt munkatársainak alaposan át kell nézniük, hogy mit vesznek át és tesznek a boltok polcaira, márpedig ez ebben az esetben nem történt meg, amit jól példáz, hogy Oliver hazaérve, a játék dobozának kinyitása után szembesült vele: valaki egy nagy zacskó veszélyes drogot rejtett el a játék lemeze melletti kis füzetben.

Oliver először azt hitte, hogy párafogó golyócskák lehet a zacskóban, de közelebbről megvizsgálva rájött, hogy ez valószínűleg MDMA, avagy kristályos ecstasy, ami rendkívül erős méreganyag, így azonnal dühbe gurult, hiszen belegondolt abba, hogy mi történhetett volna, ha a kis zacskót a kisfia találja meg, és esetleg cukornak nézve elfogyasztja.

Miután az apa felvette a kapcsolatot a GAME áruház ügyfélszolgálatával, és ott kiröhögték a története miatt, ezért úgy határozott, hogy azonnal feljelentést tesz a rendőrségen, az ügyben emiatt azonnali hatállyal nyomozás indult, és közben a sajtót is körbeturnézta történetével.
8 hozzászólás

Direktor

5 éve, 8 hónapja és 20 napja

15 perc hírnév kellett a manusnak.

válasz erre

WickedSick

5 éve, 8 hónapja és 20 napja

marco írta:
Bezzeg nekem sose jön ilyen játék ******'>*******.
hülye..röhögő smileyDD

válasz erre

totyak

5 éve, 8 hónapja és 20 napja

Szerintem itt három dolog lehetséges.

1. A Game munkatársa hibázott és nem nézte át rendesen a dobozt.
2. A már polcon kint levő dobozba tette bele valaki a cuccot (bár nem hiszem, hogy így, fóliázatlan állapotban kint vannak a játékok, bárki lenyúlhatja a lemezt.
3. Apuka szeretne egy kis hírverést valami oknál fogva és ezt találta elég ütősnek.

Akárhogy is, ha nincs bizonyítéka, nem kellene vádaskodni, mert a Game akkora pert akaszt a nyakába, hogy a gatyája rámegy. Mellesleg én ha használt cuccot vásárolok, megnézem, hogy működik-e, minden benne van-e a dobozban. Ezek szerint ő csak megvette és szaladt is haza, meg sem nézte, hogy a lemez milyen állapotú, vagy a papírok megvannak-e. Nem életszerű a dolog. Illetve azt sem tartom túl valószínűnek, hogy egy olyan ember, aki ilyen drogot használ, arra legyen szorulva, hogy a használt játékát beadja a boltba, hiszen a drog drága.

Szerintem kamu az egész.

válasz erre

marco

5 éve, 8 hónapja és 20 napja

Bezzeg nekem sose jön ilyen játék ******'>*******.

válasz erre

Marduk

5 éve, 8 hónapja és 20 napja

"Oliver először azt hitte, hogy párafogó golyócskák lehet a zacskóban, de közelebbről megvizsgálva rájött, hogy ez valószínűleg MDMA, avagy kristályos ecstasy, ami rendkívül erős méreganyag, így azonnal dühbe gurult, hiszen belegondolt abba, hogy mi történhetett volna, ha a kis zacskót a kisfia találja meg, és esetleg cukornak nézve elfogyasztja." - Azért nem lehet egy porról megállapítani, hogy az micsoda pontosan. A rendőrök is különféle gyorstesztekkel mutatják ki, hogy egy anyag micsoda.

válasz erre

WarriorAutobot

5 éve, 8 hónapja és 20 napja

Az úgy komoly! meglepett smiley
Legalább nem lett belőle tragédia.

válasz erre

Eltohn

5 éve, 8 hónapja és 20 napja

Vagy csak ő rejtette rossz helyre a cuccot. röhögő smiley

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

5 éve, 8 hónapja és 20 napja

[Tiltott felhasználó!]

 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljamarco profilja