Véres kardcsaták a Kingdom Come: Deliverance friss gameplay videóján

2017. augusztus 23.
3.9931
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A kölni gamescom 2017-re a Warhorse Studios munkatársai végre egy játszható demót is magukkal vittek a Kingdom Come: Deliverance-ről, aminek köszönhetően végre értelmet nyert a "puding próbája az evés" frázis.

Emlékeink szerint ugyanis most láthatjuk először ténylegesen is mozgás közben a játékot, ami hiába festett elképesztően pofásan a korábbi trailereken, az első gameplay felvételek elég esetlennek tűnnek, ezáltal a kardcsaták meglepően vontatottak és lassúak az animáció terén, és bár a környezet egyenesen csodálatos, a teli gatyával közlekedő ellenfelek látványa viszont már nekünk kellemetlen.

Persze az első pillanatokban látható "kutyavalagázás" (lásd a 48. másodpercben) azért mosolyt csalt az arcunkra, de mivel ez február 13-ig drasztikusan már nem változik, ezért visszafogottabban várjuk a megjelenést, mint eddig...

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

Tommy

1 éve, 6 hónapja és 13 napja

Bááááááz de kemény!

válasz erre

totyak

1 éve, 6 hónapja és 13 napja

Szerintem még így is rohadt jó. Azt gondolom azért ilyen lassú a vívás, azért tűnik vontatottnak, mert néhány kardcsapásnál lelassul a játék, esélyt ad a védekezésre. Esélytelen lenne élvezni a vívásokat, ha rendes tempóban pörögne a játék.

válasz erre

fighterlaci

1 éve, 6 hónapja és 13 napja

Brutál látványos az tény.

válasz erre
Kingdom Come: Deliverance
14.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
Minden hír, videó és cikk
gamescom 2017
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Hellblade profiljaitalianman profiljaWarriorAutobot profiljatotyak profiljaiPet profilja