Verekedős játékon dolgozik a Spicy Horse

2011. augusztus 25.
1.8741
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Egy igazán érdekes koncepciós rajz és néhány hozzá kapcsolódó információ tűnt fel American McGee hivatalos honlapján, akinek nem sikerült teljes egészében visszanyernie régi hírnevét az Alice folytatásával.

Éppen ezért inkább egy vadonatúj projekt munkálataiba fogott, a Spicy Horse Games oldalán ugyanis várhatóan egy verekedős videojáték készítésében vállal szerepet a játékguru. Az egyelőre cím nélküli alkotás a tervek szerint egy ingyenesen játszható darab lesz, ám az egyelőre még kérdéses, hogy milyen platformokra készül.

A hivatalos bejelentés hiányának ellenére azt még kiderítették a rejtélyes verekedős címről, hogy egy player vs. player, tehát egy az egy elleni küzdelmekről fog szólni, illetve várhatóan a régi idők Amerikáját és/vagy a western témakört fogja megeleveníteni képernyőinken. Ugyan az első koncepciós rajz utóbbit egyáltalán nem támasztja alá, de előbbivel kapcsolatban állhat, ám, hogy mi a teljes igazság, azzal várjuk meg a hivatalos bejelentést, amely napokon belül megtörténhet.
1 hozzászólás

Vendég

13 éve, 8 hónapja és 7 napja

ingyenes gamma, szeretem!mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja