Ventilátor hűti a HP ventilátor nélküli Chromeboxát

2014. július 04.
1.7011
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Közel fél éve számoltunk be nektek arról, hogy több nagy gyártó után a HP is bejelentette saját Chromeboxát, melyről azt állították, hogy ventilátor nélküli hűtése nagyban hozzájárul a csendes működéshez és porosodás elkerüléséhez.

Ehhez képest nemrég kiderült, hogy mégiscsak találunk a dobozkában egy ventilátort, mely bizony hang nélküli nem tudja tenni a dolgát, így némi zajjal járva, de legalább biztosan lehűti a kis masinát. Ezzel csak az a baj, hogy igen erős marketingfogásként használták a ventilátor nélküli jelzőt, ami így cseppet sem igaz. Bár már a gépben található Celeron processzor kapcsán is érdekes lett volna, hogy ilyen kis házban, hogyan tudják ventilátor nélkül megfelelően lehűteni, már azonban megoldódott ez a rejtély.

Az ilyen eseteknek sokkal nagyobb az elvi kára, mint a fizikai, így nem elsősorban magával a ventilátorral van a probléma, hanem magával a HP kommunikációjával. Egyébként a gyártó honlapján megtalálható a készülék útmutatója, melyen jól látszik a kiszerelt kis ventilátor is.
bejelentette saját Chromeboxát, melyről azt állították, hogy ventilátor nélküli hűtése nagyban hozzájárul a csendes működéshez és porosodás elkerüléséhez.'>
5 hozzászólás

rDAVE

10 éve, 6 hónapja és 27 napja

Kívül nincs ventilátor, na... röhögő smiley

válasz erre

kakas201

10 éve, 6 hónapja és 27 napja

Lehet hogy ez volt csak a terv, de rájöttek hogy jelenleg ez lehetetlen, vagy valaki nagyon süket volt a prezentáción röhögő smiley

válasz erre

totyak

10 éve, 6 hónapja és 27 napja

Bizonyára csak kommunikációs hiba történt menő smiley

válasz erre

WillThaWheel

10 éve, 6 hónapja és 27 napja

Biztos lesz rá magyarázatuk...röhögő smiley

válasz erre

kpal

10 éve, 6 hónapja és 27 napja

de minek füllentenek meglepett smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaKisember001 profilja