Ventilátor nélkül hűti csúcsgépét a Calyos

2016. július 02.
3.1911
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A belga Calyos itthon egyáltalán nem ismert márka, a célközönségüket pedig egyáltalán nem az átlagfelhasználók teszik ki, ugyanakkor új termékükkel a tehetősebb PC-s gamerek is elégedettek lehetnek.

A vállalat ugyanis összerakott egy csúcsgépet, mely bivalyerős játékgépként és komoly munkaállomásként is évekig tehet majd jó szolgálatot. Ez eddig még nem túl érdekes, azonban a zajtalan működés, a ventilátorok és vízhűtéses pumpák hiánya már az.

Az egyedi, zárt rendszerű hűtés egy, a ház oldalát beborító hűtőbordából és a fontosabb alkatrészekhez elvezetett, teljesen zárt és hangtalan hővezetőkből tevődik össze. A rendszer igen hatékonyan működik, hiszen gond nélkül lehűti a csúcskategóriás konfigurációt.

Az egész konfig egyébként egy Lian Li házba lett belepakolva, a hardverek terén pedig egy X99-es MSI alaplapra rögzített EVGA GeForce GTX Titan X, DDR4-es HyperX Predator memória és egy hatmagos Intel Core i7 5820K áll a vásárlók rendelkezésére, de rendelésre készítenek AMD-s változatot is.
3 hozzászólás

totyak

4 éve, 3 hónapja és 2 napja

Ilyen nagy melegekben jól is jön az ilyesmi. Én nyáron mindig leveszem a gépem oldalát. Egyesek szerint nem ér semmit, de én látom, hallom a különbséget. Igaz, hogy így jobban porosodik belül, de majd kitakarítom. Nem szeretem, amikor szenvedni hallom szegény pc-t.

válasz erre

WarriorAutobot

4 éve, 3 hónapja és 2 napja

Az ára pedig vagy 5000 $ vagy több.

válasz erre

kpal

4 éve, 3 hónapja és 3 napja

Na ez jó volna este .

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljagery1113 profilja