Vempire: Az első hivatalosan bejelentett Minis alkotás

2009. augusztus 24.
1.4891
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Sony nekifeszül az iPhone-nak, ehhez pedig lesz egy alaposan újragondolt konzolja és egy budget árszabású játékletöltő szolgáltatása, mindez október elsejétől.
 

Már a gamescom előtt lehetett azt tudni különböző forrásokból, hogy várhatók majd olcsóbb, kis költségvetésű játékok a PlayStation Store egy ennek elkülönített szekciójára, végül pedig Kölnből jött a tényleges megerősítés, akkortól hivatalosan Minis néven emlegetjük őket. Az Impressionware a mai napon jelentette be az első ilyen produkciót, Vempire címen.

A Vampire egy casual puzzle lesz, megtoldva némi stratégiával. A cím az Empire és a Vampire szavak keresztezéséből jött világra és október elsejétől lesz elérhető a PlayStation Store felületén. A Vempire-ben a játékosok különféle műtárgyakat gyűjthetnek be, képességeket szerezhetnek és minionokat idézhetnek meg, a pályákon való továbbjutásokhoz pedig szükséges lesz némi stratégiai érzék is. Képeket egyelőre nem sikerült szereznünk róla, az árszabás szintén nem ismert, de lévén, hogy Minis alkotás, senkit sem fog anyagilag földhöz csapkodni.
nincs még hozzászólás

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljaMarduk profiljaGrifid profilja