Velvet Assassin: Gyilkos kisasszony

2009. április 28.
3.5851
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Viola a gyilkos kisasszony.

A Velvet Assassin körüli történéseket ismerőknek talán nem hatott túl nagy újdonságként az első mondat, hiszen ők jól tudják, a játékban a gyilkosság, méghozzá a lesből történő rajta ütés lesz a jellemző momentum, tehát egy első ránézésre ártatlan hölggyel kell csúnya, és szabályellenes dolgokat elkövetni. A II. Világháború egyik legnagyobb ellenállóját megtestesítve természetesen ez nem is annyira meglepő feladat, lévén főhősünk valamikor tényleg élt, létezett, Violette Szabó névre hallgatott, és férje által magyar szálakkal is rendelkezett.

Erről a sokat emlegetett játékról érkezett most egy kis videó prezentálás, amelyen a gyilkos kisasszonyt egyetlen kis hálóingben láthatjuk garázdálkodni (nem, rosszra ne tessék gondolni), vagyis néhány német katonát próbál meg késsel és robbanóanyagokkal elaltatni, hogy ő végrehajthassa az éppen aktuális küldetését. Mint láthatjuk, az ellenség likvidálására többféle lehetőségünk is lesz, az "emberibb" módszerektől kezdve, a véres, több késszúrásos kivégzésekig, a lényeg mindig az lesz, hogy a lehető leghalkabban és legcsendesebben hajtsuk végre a cselekményt, nehogy gyanút fogjon a német őrség, mert akkor jaj lesz nekünk, kellő tűzerő nélkül hamar csúfos kudarcot vallhatunk.

A Hitman szerű játékélmény, megfűszerezve II. Világháborús körítéssel, valamint kellő valóság hűséggel, nem beszélve az elragadó főszereplőről. Nagyjából így lehetne összefoglalni a Velvet Assassin-t, ha kíváncsi vagy ez a gyakorlatban hogyan is fog kinézni, pillants bele a friss videóba:

#tv#

1 hozzászólás

Vendég

16 éve, 3 hónapja és 2 napja

Imádom ezt a gránátos trükköt a játékban

válasz erre
Velvet Assassin
8.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja