Vékony Radeonnal bővít a HIS

2016. november 25.
3.6871
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A Hightech Information System vagy talán ismertebb nevén HIS már hosszú évek óta a Radeon kártyák egyik szakértőjének számít, ráadásul a vállalat mérnökei szeretnek kísérletezni és érdekesebb modelleket készíteni.

Nemrég bemutatták az HIS Radeon RX 460 Slim-iCooler OC 4GB névre keresztelt újdonságukat, melynek alapját egy 4GB-os Radeon RX 460 szolgáltatja. A "Slim" jelző azonban nem véletlen és egyben a legnagyobb különlegesség is a kártyán, hiszen mindössze egy "slot-ot" foglal a gépünkben.

A legtöbb kártya két helyet foglal, bár ez nem szokott gondot okozni egy átlagfelhasználónak, de van amikor egy különlegesebb ház esetében jól jöhet a vékonyság. A hűtésről egy 50mm-es ventilátor gondoskodik, mely csak akkor kapcsol be, ha a kártya hőmérséklete 60 fok fölé megy.

Érdekesség lehet még az is, hogy a kialakítás ellenére a HIS mérnökei gyárilag emeltek az órajeleken és 1220MHz-en küldik csatába a kártyát.
2 hozzászólás

WarriorAutobot

8 éve, 12 napja

Kinézetre nagyon aranyos, de nekem például nincs bajom a nagyobb kártyákkal.

válasz erre

totyak

8 éve, 14 napja

Egy átlagfelhasználónak is jó lehet a vékony kártya. Sokat nyilván nem számít, de egy ilyen kártyával több légtér marad a házban a szellőzésre is, az meg sosem árt. Az azért laza, hogy 60 fok alatt nem is megy a venti, ergo semmi hangja nincs. Alapjáraton, netezés közben szerintem nem éri el egy VGA a 60 fokot.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja