Végre valóban ingyenessé vált az Age of Empires Online

2012. június 28.
1.5031
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Habár a Gas Powered Games által készített Age of Empires Online esetében általánosan bevett híresztelés volt, hogy a cím egy teljesen ingyenes online stratégiát takar, aki viszont eljutott a kipróbálásig, az hamar rájött, hogy a valóság ennél sajnos sokkal árnyaltabb.

A free to play helyett ugyanis csak egy free to try címet kaptunk az Age of Empires Online név alatt, így bár a játékért nem kellett fizetnünk, a későbbi tartalmakért és az előbbre jutásért már előkerült a fizetős rendszer és a mikrótranzakció.

Az illetékesek azonban a mai nappal végre valóban teljesen ingyenessé tették játékukat, így aki nem szeretne, annak magasabb szinteken sem kell majd semmit fizetnie a játékért, sőt, amennyiben újoncként csatlakozunk az Age of Empires Online-hoz, abban az esetben 500 Empire pont üti a markunkat.

A Gas Powered Games bejelentette továbbá, hogy egy új csapat-alapú többjátékos mód került beépítésre a játékba, de a szintkorlátot is megemelték negyvenesre, ami azonban ennél is fontosabb, hogy végre tényleg ráfordítás nélkül játszhatunk vele.
Age of Empires Online esetében általánosan bevett híresztelés volt, hogy a cím egy teljesen ingyenes online stratégiát takar, aki viszont eljutott a kipróbálásig, az hamar rájött, hogy a valóság ennél sajnos sokkal árnyaltabb.'>
6 hozzászólás

Vendég

12 éve, 9 hónapja


Let






röhögő smiley

válasz erre

sasikaa

12 éve, 9 hónapja és 7 napja

Jaja én is kiprósza és nem tetszett valamiért asszem, és letöröltem. De én is rájöttem mikor beléptem, azt hittem mindenki vágja. Tényleg nem tudták volna? Hagyjuk már.

válasz erre

Vendég

12 éve, 9 hónapja és 7 napja

kacsintó smiley kevesen voltak akik fizettek.

válasz erre

Vendég

12 éve, 9 hónapja és 7 napja

Nafene, megnézem

válasz erre

Vendég

12 éve, 9 hónapja és 7 napja

Másfél év kellett nekik arra hogy rájöjjenek átbasztak mindenkit?meglepett smiley

válasz erre

Vendég

12 éve, 9 hónapja és 7 napja

Na akkor most jött el az ideje egy próbának!mosolygó smiley

válasz erre
Age of Empires Online
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaXTomiX0029 profilja