Végre infó a Call of Duty: Advanced Warfare multijáról!

2014. július 24.
2.3601
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
ted profilja, adatai
ted
Ahogy közeledik a megjelenés, egyre több infó kerül nyilvánosságra a soron következő, a minden eddiginél távolabbi jövőbe vezető Call of Duty epizódról, most éppen a multiplayer módról kaptunk pár keresetlen szót.

A Sledghammer gondozásában készült játékról a fejlesztőcég két alapítója, Michael Condrey és Glen Schofield beszélt az Official Xbox Magazine-nak. Kiemelték, hogy a CoD-ok multija gyakorlatilag nem változott a Modern Warfare 1 óta, és ezt a status quo-t borítja majd fel az Advanced Warfare.

A változásra a futurisztikus eszközök miatt van szükség, hiszen most már nem csak vízszintesen, hanem a Titanfall-hoz hasonló boost jump-oknak köszönhetően függőlegesen is folyik majd a totális háború. Condrey azt a példát hozta, hogy az új képességekkel könnyen kivédhetőek lesznek a shotgunhoz hasonló kis hatótávolságú fegyverek, így azokat is teljesen újra kell gondolni.

A fejlesztők egyenesen a forradalmi jelzőt használták az új multira, bár az még nem derült ki, hogy mennyivel tud majd többet mutatni, mint a hasonló koncepciók mentén készült és már egy ideje forgalomban lévő Titanfall.

A Call off Duty: Advanced Warfare 2014. október 4-én jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra, Xbox One-ra, Playstation 3-ra és Playstation 4-re.
6 hozzászólás

totyak

10 éve, 6 hónapja és 6 napja

Ha észrevettétek, minden éveben lenyilatkozzák, hogy ez az új rész sokkal szebb és jobb lesz, mint a korábbi, az semmi nem változik.

válasz erre

kpal

10 éve, 6 hónapja és 7 napja

Háát eddig elég vérszegények voltak , vajon a forralom visszafele sülél röhögő smiley

válasz erre

WillThaWheel

10 éve, 6 hónapja és 7 napja

Majd azt mi, fogyasztók eldöntjük, mennyire forradalmi...röhögő smiley

válasz erre

wegh

10 éve, 6 hónapja és 7 napja

Hát én elképzelni sem tudom, hogy egy ilyen FPS Multijában mi lehet a forradalmi. Az, hogy a Titandallból ötletet nyúlnak, nem igazán számít újdonságnak röhögő smiley Kíváncsian várom.

válasz erre
Call of Duty: Advanced Warfare
11.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja