Végre megjelenhet nyugaton a Kingdom Under Fire II

2019. július 10.
1.9511
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Legalább 10 éve várnak már arra a rajongók, hogy az ázsiai régióban nagy népszerűségnek örvendő Kingdom Under Fire II felénk is megjelenhessen, és bár a Gameforge nem kapkodta el a dolgot, de a minap bejelentették, hogy az alkotás végre a nyugati piacon is bemutatkozhat.

A Dél-Koreából származó, erőteljes stratégiai elemekre épülő MMORPG-t a Blueside csapata fejlesztette, és első körben kizárólag PC-n érkezhet meg Európába, egyelőre azonban nem tudjuk még, hogy pontosan mikor, csak az biztos, hogy az idén.

A nagy bejelentéshez egy friss kedvcsinálót is összedobtak a készítők, amit savanyú szájízzel nézhetünk, hiszen ezt a mai szemmel is elragadó látványt már a bejelentéskor is képes volt hozni a játék, így bele sem merünk gondolni, mekkorát ütött volna, ha nem egy évtizedes csúszással érkezhet meg a nyugati verzió.

Nézd nagyban ezt a videót!



Kingdom Under Fire II felénk is megjelenhessen, és bár a Gameforge nem kapkodta el a dolgot, de a minap bejelentették, hogy az alkotás végre a nyugati piacon is bemutatkozhat.'>
1 hozzászólás

rDAVE

5 éve, 1 hónapja és 16 napja

PS4-es verziót meg elsunnyogták... 2014-es E3-on ott volt.

válasz erre
Kingdom Under Fire II
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Monyo profiljaKisember001 profiljamarco profiljaXTomiX0029 profilja