Végre kiveszik a Denuvo-védelmet a Prey-ből

2020. július 19.
3.9851
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Rendszeresen kritika éri a Denuvo védelmet a közönség részéről, tekintve hogy nagyon csekély védelmet nyújt csak a videojátékok számára, míg közben komolyabb teljesítménybeli romlást is okoz a szoftver számára.

A Prey a mai napig rendelkezik ezzel a védelemmel, legalábbis a Steamen (GOG-on például nincs ilyen "probléma"), ám hamarosan kiveszik egy új frissítéssel. Belengették be a fejlesztők azt az update-et, ami kiveszi a Denuvót. Eredetileg úgy szóltak a tervek, hogy még ezen a héten megjön ez a patch, de végül szóltak a készítők, hogy némi halasztást kell beiktatniuk.

Ebből fakadóan még nem tudjuk pontosan, hogy mikor robban be a kérdéses frissítés, de egy biztos: most már nem kell sokat várni, hogy Denuvo-mentes legyen a 2017-es Prey.
4 hozzászólás

totyak

6 hónapja, 2 hete és 2 napja

GOG kiadás mellett totál felesleges a többi platformon benne hagyni. Meg úgy alapvetően a játék feltörése után is nyugodtan ki lehetne venni minden játékból.

válasz erre

VaPe

6 hónapja, 2 hete és 5 napja

Ejha, mindössze három év kellett hozzá.

válasz erre

muki

6 hónapja, 2 hete és 5 napja

Az egyik legidiótább "védelem" amit valaha kitaláltak. Aki ilyet tesz a játékába, az ne is csodálkozzon ha alternatív formában szerzik be.

válasz erre

Patrik94

6 hónapja, 2 hete és 5 napja

Sosem értettem, miért erőlködnek vele, csak a normális játékosokat szivatják.

válasz erre
Prey
9.599 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljamarco profilja