Végre alfa állapotba került a Hellblade, itt egy újabb videó is róla

2017. március 03.
3.8761
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Nagyszerű hírekkel szolgált a Ninja Theory csapata a Hellblade: Seuna's Sacrifice kapcsán, lévén Dominic Matthews, a csapat egyik első embere bejelentette, hogy több évnyi fejlesztés után a játék végre alfa stádiumba került.

Ez a gyakorlatban annyit jelent, hogy a Hellblade ma már olyan állapotban van, hogy kisebb-nagyobb hibákkal és hiányosságokkal ugyan, de története az elejétől a végéig átélhető, a készítők pedig most arra törekednek, hogy mielőbb bétába, majd kiadásra jelölt állapotba kerítsék a végeredményt.

A Hellblade: Sauna's Sacrifice egyébiránt még az idei évben fog megjelenni PC-re és PS4-re, az alábbi fejlesztői naplóból pedig újabb részleteket tudhatsz meg róla, főként a viking mitológia által ihletett világáról.

Nézd nagyban ezt a videót!



3 hozzászólás

WarriorAutobot

7 éve, 8 hónapja és 23 napja

Nagyon szép, de ennek a hangulata annyira nem tetszik.

válasz erre

Yanez

7 éve, 8 hónapja és 24 napja

Szerintem pont az ilyen kaszabolós játékokból van most hiány, de egyre több minőségi cím jön e műfajban. Nyakunkon a Nier, majd idén még ez a Hellblade fog térdre kényszeríteni, s utána meg az új God of War. Lesz mivel görcsölni gyerekek! mosolygó smiley

válasz erre

totyak

7 éve, 8 hónapja és 24 napja

Ez legalább annyira jónak látszik, mint a Horizon és nagyon emlékeztet is arra valamiért, csak ez sokkal borúsabb hangulatú. Ennyiből a Horizon jobban tetszik.

válasz erre
Hellblade: Senua's Sacrifice
7.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja