Végleges Left 4 Dead dobozkép

2008. július 22.
1.7961
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
A Valve műhelyéből kikerülő alkotásokat mindig hatalmas várakozás előzi meg, amely nem is csoda, hiszen a stúdió a Half-Life első részével minden idők egyik legnagyszerűbb játékát hozta össze, és azóta sem tudtak hibázni egyik termékükkel sem.

Mivel Gordon Freeman újabb kalandjainak boltokba kerülése még a távoli jövő homályába vész, ezért a rajongók figyelme erőteljesen a Left 4 Dead című zombihentelés felé irányul. A játékot a Turtle Rock Studios csapata kezdte el fejleszteni, és a Valve-nak annyira megtetszett, hogy felvásárolták a kis teamet, akik így a Valve egy részeként folytathatták a munkálatokat.

A dobozkép kellően kifejezőre sikeredett, nagyszerűen megragadja a gyanútlan vásárló figyelmét, és nem is könnyen ereszti. A tényeknél azonban fontosabb lehet a hír mögöttes tartalma. Azaz, ha kész van a végleges külső, az reményeink szerint egyben azt is jelenti, hogy nem kell már sokat várnunk a Left 4 Deadre, és valóban elérhető lesz a beharangozott időpontban (egy Valve alkotásnál nem szokatlan, ha ez nem történik meg).

Aki a homlokát ráncolva ízlelgetné a játék címét, annak egy kis segítség: A Left 4 Dead egy multis kooperatív mókára kihegyezett alkotás lesz. A 4 túlélő egyikének irhájába bújva kell zombik ezreit lemészárolni egy város utcáin, házaiban, miközben haverjaink fedezik a hátunkat és az oldalunkat. Változatos fegyverek, és a szabványtól eltérő, sebesen rohangáló élőhalottak. Mi kell még?
nincs még hozzászólás

Left 4 Dead
10.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
totyak profiljamarco profilja