Végleges címet kapott a PlayStation Vitás ModNation Racers

2011. október 19.
1.6151
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Sony úgy döntött, hogy elérkezett az idő ahhoz, hogy végre végleges és formális címet kapjon az eleddig csak ModNation Racers Vita munkacímen emlegetett alkotás, amelyről a hivatalos PlayStation blogon rántották le a leplet az illetékesek.

Ennek köszönhetően immáron kezdhetünk hozzászokni az új névhez, a japánok ugyanis a ModNation Racers: Road Trip címet hozták ki győztesnek a korábban felmerült sok-sok lehetséges, de annál viccesebb variáns közül.

Hogy melyek voltak ezek? Egy időben esélyes volt például, hogy a program a Honey I Shrunk The ModNation Racers, netán az In-A-Gotta-Mod-Vita vagy a ModNation Racers: Purple Money Dishwasher címmel kerülhet a boltok polcaira, amelyek közül egyik sem lett volna túl meggyőző (irónia). A játék egyébiránt megtartja összes jó tulajdonságát, amit a korábbi epizódokban megszerettünk benne, így tehát továbbra is egy tulajdonképpen az autóversenyek világába ültetett LittleBigPlanet várható a ModNation Racers: Road Trip alcím alatt, amely valamikor a jövő esztendőben kíván megjelenni, kizárólag PlayStation Vitára.
1 hozzászólás

totyak

7 éve, 7 hónapja és 17 napja

A sima PSP-s epizód nagyon király, meg is van nekem. Mikor megjelent Vita-ra kissé fájt a szívem, de majd pótolom egyszer és veszek egy Vita-t.

válasz erre
ModNation Racers
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profilja