Véget ért az Apocalyps3

2010. március 02.
1.6931
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Yoyo profilja, adatai
Yoyo
Valami olyasmi történt a kora hajnali órákban, amire senki se számított.

A világon Apocalyps3 néven elterjedt Playstation 3-as jelenség egyik pillanatról a másikra megszűnt. Mint ismeretes, a tegnapi napon egyetlen régi PS3 se indult el, vagy ha igen, annak komoly következményei voltak a megszerzett trófeáinkra nézve. Sokan arra panaszkodtak, hogy a trófeák eltűntek, a játékok nem indulnak el, továbbá nem lehet a Playstation Networkre felcsatlakozni. A Sony is reagált az esettel kapcsolatban, és azt állította a cég, hogy igyekeznek minél hamarabb orvosolni a hibát.

A hiba oka az volt, hogy a PS3 belső órája valamiért szökőévnek vélte 2010-et, és így a március 1.-et február 29.-nek hitte. Ez súlyos problémákat okozott, az óra megbolondult, egyeseknél visszaállította a dátumot 2001. január 1.-re. A mai nap azonban varázsütésre megjavultak a dolgok, így senkinek se kell a továbbiakban attól tartania, hogy elromlik a Playstation 3-ja, ha bekapcsolja a konzolt. Ami tényleg furcsa az egészben, hogy firmware frissítés nélkül is rendbejött a rendszer; a Sony elnézést kér mindenkitől a kellemetlenségekért, elmondásuk alapján már dolgoznak azon, hogy a jövőben ne fordulhasson elő ilyesmi.
3 hozzászólás

richie8

8 éve, 1 hónapja és 2 napja

Ez még megbocsájtható a Sony-nak, hiszen csak 1 napig kellett kibírnunk PS3 nélkül Egész ötletes ez az Apocalyps3 elnevezés.

válasz erre

marco

11 éve, 10 hónapja és 4 napja

Mindenki hibázhat, belefér.

válasz erre

Hori a (hun)

11 éve, 10 hónapja és 8 napja

Ez fura. Én ezt az utcán úgy hallottam, hogy a Sony ezzel dobta le a Hackereket a gépéről és szétküldött egy szűrőt a gépekre PS Networkról. Ezt csak sunyiban hallottam a buszon 2 beszélgető ember beszédében. Nem hiszem hogy félrehallottam de nem is tűnik hihetetlennek, mert kevés hiba van a Sony konzoljában.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Maniac profiljanurbanu profilja