Véget ért az Infinity Ward drámája

2010. november 20.
2.1461
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Scal profilja, adatai
Scal
Akik nyomon követik a különböző sárdobálást a mega-, giga- és egyéb kiadóknál, nyilván tisztában vannak vele, hogy mekkora botrány követte a Modern Warfare 2 megjelenését.

Fejek hullottak, keselyűk köröztek, és a mócsingot, azóta is sikerül felkérődzni. Legutóbb már nem is az Activisiontól nyilatkoztak az üggyel kapcsolatban, hanem a Vivendi ügyvezető igazgatója, Jean-Bernard Lévy szólalt meg. Tartalmas beszédében elpöttyintette miszerint ők építették újjá az Infinity Wardot.

A hírt egyenesen a Financial Times hozta le. "Újjáépítettük az Infinity Wardot, és nagyon elégedettek vagyunk azzal, ahogy sikerült újjáépítenünk." A stúdió jelenleg a Modern Warfare 3-on dolgozik. Majd gyorsan megemlítette, a Call of Duty: Black Ops minden rekordot átvitt, amit anno a Modern Warfare 2-vel állítottak fel. A jelenlegi bevétel 650 millió dollár, ami már bőven 100-al több az elődjénél. A Treyarch ezzel nélkülözhetetlen fogaskerékké vált a kiadó taposómalmában. De következő projectjük máris titkosítást kapott. A Sledgehammer Games istállójából pedig hamarosan a franchise egy újabb fejezetét kaphatjuk készhez. A Infinitytől kirúgott két fejes; Jason West és Vince Zampella azóta már megalapított a beszédes Respawn Entertainment nevű csapatot és jelenleg az EA-nak dolgoznak.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja