Véget ért a PS4-es cross-play béta fázisa, innentől bármelyik játék megkaphatja a funkciót

2019. október 02.
4.6601
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Nagyon megörült mindenki, amikor a Sony elkezdett nyitni a cross-play lehetősége felé, ezáltal lehetővé téve, hogy a PS4-tábor együtt tudjon játszani a többi platformmal, ráadásul most az eddig béta fázisban lévő funkció végérvényesen élesedett.

Mit is takar ez a gyakorlatban? A WIRED szerint ezentúl a kérdéses konzol bármilyen játékot képes támogatni cross-play terén, azaz bármilyen szoftver megkaphatja, amennyiben a fejlesztők implementálni szeretnék az alkotásukba.

A Call of Duty: Modern Warfare lesz ennek az első zászlóshajója, azonban vélhetően nem az utolsó, így az elkövetkezendő hónapokban egyre több és több játék keretein belül mérhetik össze a képességüket a PS4-esek a PC-sekkel, Xbox One-osokkal és egyes játékok esetében a Nintendo Switch-esekkel.
7 hozzászólás

muki

4 éve, 11 hónapja és 9 napja

Az a baj hogy ****rá lesznek alázva az Xboxosok, most meg az lesz a bajuk. nyelvnyújtó smiley röhögő smiley

válasz erre

Mordorer

4 éve, 11 hónapja és 9 napja

Ennek már nagyon ideje volt. mosolygó smiley

válasz erre

Imperator

4 éve, 11 hónapja és 9 napja

Megértem a crossplay ellenzőit mondjuk egy CoD vagy Fortnite esetében, ahol a PC-s ki tudja húzni 2000-ig is az fps számot, meg jaj de pontos az egér és unfair, ezt egy laza fps korlátozással valamint egér+bill támogatással simán lehetne orvosolni, esetleg külön szervert csinálnak a crossplayeseknek. Személy szerint alig várom, hogy tolhassak mondjuk egy Mortalt, amit én ps4-re vettem meg, az egyik haverom PC-re a másik switchre, esetleg egy Destiny 2-nél se kéne a PC előtt ülnöm. röhögő smiley

válasz erre

Tuttu13

4 éve, 11 hónapja és 9 napja

Uh akkor rakom is vissza a súlyokat az egérbe...
Jönnek a killek röhögő smiley
(Titkon mindig is konzolosok ellen akartam harcolni, de szoban ebbe nem szeretek belemennk. Sok "mk lenne ha" mondat volt... most majd kiderülonden! kacsintó smiley )

válasz erre

Direktor

4 éve, 11 hónapja és 9 napja

Ez azért elég jó.

válasz erre

WarriorAutobot

4 éve, 11 hónapja és 9 napja

Multit annyira nem toltam, de tény hogy így kicsit többen fognak lenni a szervereken. mosolygó smiley

válasz erre

rDAVE

4 éve, 11 hónapja és 9 napja

Nekem nem hiányzott, mert PS4-en tolja minden ismerősöm, akivel játszok, de abból a szempontból jó lesz, hogy nem ürülnek ki a szerverek, ha ott vannak a másik platform játékosai is.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja