Végéhez közeledik a Nadirim nyílt bétája

2011. október 20.
2.7871
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Sajtóközlemény formájában jött az örvendetes hír a magyar illetőségű Twisted Tribe-tól, miszerint rövidesen lezárul a roppant népszerűségnek örvendő Nadirim Open Beta.

Ez nem jelent mást, mint hogy a free-to-play MMORPG költemény záros határidőn belül újult erővel, immáron a szerény "béta" felirat nélkül izzik fel.


Végéhez közeledik a Nadirim nyílt bétája - 2. kép

A Nadirim köztudottan a Twisted Tribe srácok első alkotása, azonban már béta-időszaka alatt a böngésző-alapú MMORPG-k műremekjei közé emelte magát. A kiadó/fejlesztőcsapat ma egy sajtóanyag útján informált minket arról, hogy a free-to-play jelenség hamarosan levedli béta titulusát és teljesértékű játékként tér vissza november 7-én.

"Egy olyan játékot szerettünk volna alkotni, amely kiemelkedik a böngészős játékok közül, és jó úton haladunk e felé" - mondta Sipocz Balázs, a Twisted Tribe vezérigazgatója. - "Arra összpontosítunk, hogy egy varázslatos játékélménnyel ajándékozzuk meg a játékosokat."

A sokrétű, Arabian Nights-hangvételű csoda rendhagyó kalandokkal és mesékkel kápráztatja el résztvevőit, akikre egy óriási, felfedezhető világ vár.

Az Open Beta lezárulását megünnepelendő, a Twisted Tribe beharangozott egy kampányt, melynek célja, hogy meghívjuk barátainkat a Nadirim új világának felfedezésére, ahol értékes drágaköveket (Gems) nyerhetünk. Ezeket később prémium itemek vásárlására tékozolhatjuk el.
4 hozzászólás

Vendég

9 éve, 8 hónapja és 17 napja

nagyon várom ezt a játékot! tiszta settlers!

válasz erre

marco

9 éve, 8 hónapja és 17 napja

Ez tényleg örvendetes hír. Amikor ott jártam a DR-ben, csak kapkodtam az állam, hogy végre újra egy olyan játék érkezik, ami nem csak szép, hanem érdekes is. Király cucc lesz!

válasz erre

Vendég

9 éve, 8 hónapja és 17 napja

úúúú az eddigi legjobb böngészős mmo. rohadtul tetszik, mondjuk még csak képeket láttam de az durván üt!

válasz erre

Vendég

9 éve, 8 hónapja és 17 napja

Yepp. Nagyon várom!

válasz erre
Nadirim
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljamarco profiljaSándorkolbász profiljadarkomen profilja