Vége az ajándék Sackboy akciónak, de további giftek várhatók

2009. május 06.
1.8921
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A közelmúltban adtuk hírül, hogy a Media Molecule egy ajándékosztogató akcióba kezdett, melynek keretében minden, a LittleBigPlanet YouTube site-ra feliratkozó egyént egy ingyen Sackboy figurával dob meg az Egyesült Királyságban és Írországban.

A promoció lezárult, jelenti a brit illetőségű fejlesztőcsapat, akik ötezer Sackboy babát dobálnak szét a felhasználók között, további háromezer pedig ajándék T-shirt-tel lesz hamarosan gazdagabb.

A hihetetlenül népszerű adakozási akció sajnos véget ért, de hamarosan további, ehhez hasonló megmozdulásokra lehet számítani, vannak még cuccok ott, ahonnan ezek jöttek, nyugtatott meg mindenkit a LittleBigPlanet mögött álló team. Egyelőre nem közölték, hogy milyen további ajándékokkal kedveskednek majd, legyen ez meglepetés mindenki számára.

Mindemellett továbbra is folytatódik a nagy verseny a Föld körüli utazásért. A játékosok feladata, hogy megalkossák a LittleBigPlanet-ben kedvenc, létező vidéküket, városukat, majd az elbírálás után a legkreatívabb személy egy hatalmas túrát és némi költőpénzt nyerhet a csapattól. Erre pályázni is csak az Egyesült Királyságbéli lakosok kiváltásága, ők egészen a hónap végéig alkothatnak, utána eldől az Around-The-World kompetíció sorsa.

LittleBigPlanet YouTube Channel
nincs még hozzászólás

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

darkomen profiljanurbanu profiljaWickedSick profilja