Vegas 2: Máris egymillió felett az USA-ban

2008. március 25.
1.7021
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Gömi profilja, adatai
Gömi
A Rainbow Six Vegas 2 megjelenése óriási sikernek bizonyul az államokban a legfrissebb adatok szerint, melyeket a kiadó közölt egy kimutatásra hivatkozva.

A játék még csak néhány napja jelent meg, de az első visszajelzések szerint úgy viszik, mint a cukrot. Ugyanakkor megjelentek az első kritikák a teljes játékról, és némi megleptésre a Vegas 2 jellemzően sehol nincs az egekig magasztalva, habár a 8-ast azért általában eléri az egyes magazinok osztályzatai szerint.

A kimutatást készítő Michael Patcher (Webdush) előzetes prognózisa szerint 1.7 millió kópia eladását remélte az első negyedévben az Egyesült Államokban, ehhez képest már rögtön az első héten túllépték a milliós számot. A Rainbow Six játékokból a kiadó arányaiban sokkal többet értékesít az USA-ban, mint az összes más kiadott játékát tekintve.

A Rainbow Six márkanév közben a francia Ubisoft zászlóshajójává lett, és már arról szólnak a hírek, hogy a kiadó megvenné a Tom Clancy nevet, vagyis birtokosa lenne a névhasználattal kapcsolatos összes licenszjogoknak. Ez utóbbi eset leginkább az "akasztják a hóhért" hasonlattal illethető... A játékról napvilágot látott tesztek szinte mindegyike az újdonságokat hiányolja, illetve kevesli a Vegas második részéből.

A játék hivatalos honlapja >>>
1 hozzászólás

richie8

11 éve, 7 hónapja és 19 napja

Nem is gondoltam volna, hogy ennyire kapós volt már eleinte is a Vegas.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja