Védelem az online harcosoknak

2006. június 12.
1.8121
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hírblock profilja, adatai
Hírblock
Az F-Secure a Gamania online játékokat kínáló vállalat 8,61 millió online játékosának biztosít adatbiztonsági szolgáltatásokat.

Az F-Secure biztonsági megoldása többek között vírusirtót, kémprogramok elleni védelmet és tűzfalat tartalmaz, amelyek a Gamania ügyfelei számára biztonságossá teszik az online játékot. A hét minden napján 24 órában felügyelt biztonsági szolgáltatást a finn vállalat egyik globális szolgáltatóközpontjából felügyelik.

Az F-Secure megoldása több, teljes mértékben integrált keresőmotorból épül fel, amelyek folyamatosan vizsgálják a rendszerbe e-mailen, internetes letöltéssel vagy azonnali üzenetküldő programokon keresztül beérkező fájlokat.

A Gamania Digital Entertainment Inc. (Gamania) vállalat székhelye a tajvani Tajpejben található, a cég online interaktív szórakoztató tartalmak fejlesztésével és közzétételével foglalkozik. A kínai, a japán és koreai piacon terjeszkedő, a GASH virtuális banki rendszerben is érdekelt Gamania a legnagyobb, több mint 8,61 millió taggal rendelkező online játékosközösséget építette ki. A Gamania számos online akciójátékokhoz, Lineage, Lineage II, EverQuest, Seal Online, valamint több hagyományos játékhoz kínál kiegészítő szolgáltatásokat, valamint szolgáltatásplatformjával széles körű digitális szórakoztatást biztosít. A Gamania emellett animációkat is fejleszt és integrál.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaNeo1989 profiljaBotyi profilja