Vayne lesz a Dissidia Final Fantasy NT első extra DLC karaktere

2018. március 20.
3.3651
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Square Enix bejelentette a Dissidia Final Fantasy NT első olyan extra harcosát, akit már DLC formájában vásárolhatnak meg maguknak a rajongók, illetve tölthetik le szabadon abban az esetben, ha beruháztak korábban a szezonbérletbe.
Advertisement

Az első bunyós várhatóan Vayne lesz, aki még áprilisban csatlakozhat a nagy összecsapásokhoz, méghozzá teljesen egyedi stílust és dinamikát adva a küzdelmeknek olyan extrákkal, mint a pusztító Vanguard-sorozat vagy a Writ of Conquest EX Skill képesség.

Mint kiderült, a Dissidia Final Fantasy NT Season Pass hat extra karaktert szolgáltat majd júniusban, augusztusban, októberben, decemberben, valamint jövő februárban, és mindegyikhez két extra kosztüm, valamint egy bónusz fegyver jár majd, de a szezonbérlethez kapni fognak a rajongók egy a játék árkád változatából származó zenei válogatást is.

Vayne lesz a Dissidia Final Fantasy NT első extra DLC karaktere - 2. kép

Dissidia Final Fantasy NT első olyan extra harcosát, akit már DLC formájában vásárolhatnak meg maguknak a rajongók, illetve tölthetik le szabadon abban az esetben, ha beruháztak korábban a szezonbérletbe.'>
1 hozzászólás

Patrik94

6 éve, 6 hónapja és 6 napja

Biztos nem fizetnék be season passre még egy FF esetében sem... Én ezekben nem bízom, zsákbamacska.

válasz erre
Dissidia Final Fantasy NT
14.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja