Vászonra készül a BioShock

2008. május 09.
1.8471
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A BioShock-ot is utoléri megérdemelt végzete, nem kerülheti el a megfilmesítést.

Manapság előszeretettel merít a videójáték és a filmes ipar ötleteket egymásból, ez egy kölcsönös szimbiózis, nagyon jövedelmezőnek bizonyul. A BioShock egy igazi best seller játék, komolyabb tartalommal és mondanivalóval, filmes feldolgozásért kiált. A korábbi szóbeszédek mostantól tényként kezelendők, elkészítik a BioShock movie-t, nem is akárkikkel a fedélzeten.

A megfilmesítés jogait a Universal kaparintotta meg, az ő stúdiójuk ad otthont a BioShock leforgatásának. A Karib Tenger Kalózai ünnepelt rendezője, Gore Verbinski ül majd a direktori székben, hogy valami igazán maradandót alkossanak, vigyenek vászonra, a screenplay-t pedig az Aviator-ból ismert John Logan fogja papírra vetni. Nyerő páros, vajon mit fognak ketten összerántani a játék alapján?

Verbinski máris nagyon izgatott és szép remények elé néz, állítása szerint a BioShock rendelkezik a legerősebb mondanivalóval azon videójákok közül, amelyeket már volt szerencséje kipróbálni. Bizonyos források szerint ez a legnagyobb videójáték-mozi alku a 2005-ös Halo megfilmesítési kísérlet óta, amit ugye nem rég lehúztak a vécén, béke poraira. Jelenleg nem rendelkezik vetítési dátummal, még túl korai ilyenekbe bocsájtkozni, de amint a forgatókönyv elkészül, máris nekilátnak az első snittek felvételének.

A BioShock folytatása már fejlesztés alatt áll, mely valószínűleg 2009 végére válik szalonképessé. Várjuk mindkét produktumot, nagyon bíztató előjelek repkednek a brand körül, ezeket profi szakmabeliek képtelenség, hogy elszúrják.
BioShock-ot is utoléri megérdemelt végzete, nem kerülheti el a megfilmesítést.'>
1 hozzászólás

richie8

11 éve, 6 hónapja és 25 napja

Úgy néz ki mégsem jött össze a film adaptáció, vagy tévedek? o.O

válasz erre
BioShock
15.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Remulto profiljamarco profiljaManiac profilja