Vaskos gameplayt kaptunk a Warframe következő, űrkalózos kiegészítőjéből

2019. július 07.
4.7401
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Zakatol teljes gőzzel előre a Warframe, megállás nélkül jönnek egymás után az újabb és újabb tartalmi frissítések, ám könnyen meglehet, hogy az évek alatt implementált újdonságok miatt a kezdők számára egyre kevésbé befogadóbb a játék.
 

Hiszen az eltelt évek folyamán folyamatosan érkeztek az újabb és újabb tartalmak, sztoriküldetések és helyszínek, ezáltal könnyen elveszhet egy frissen érkező arc a Warframe világában, ám a Digital Extremes most megpróbálja kicsit befogadhatóbbá tenni az egész élményt, és egy elképesztően ütős bevezető videót hoztak össze hozzá.

Ráadásul nem is akárkit kértek fel, hogy komponálja meg az alábbi újdonságot, ugyanis Dan Trachtenberg munkája a látottak, akinek a Cloverfield Lane 10-t és a hamarosan érkező Uncharted-filmet is köszönhetjük majd.Ezenfelül az Empyrean (eredetileg Railjack néven futott) kiegészítő is kapott egy vaskos gameplayt, amivel szemügyre vehetjük az olyan újdonságokat, mint a Squad Link, miáltal behívhatunk más Tennókat, hogy segítsenek, ez pedig az űrben zajló, több célpontot megkövetelő küldetések során lesz roppant hasznos.

A kérdéses "űrkalózos" kiegészítésről egyelőre nem tudjuk még mikor érkezik, ám szívből reméljük, hogy a tripla-A játékok mögött álló stúdiók alaposan ellesnek egy-két fortélyt a Digital Extremes csapatától a live service terén...Ha ez még nem lenne elég, akkor a TennoConon megvillantották az alkotás következő (!) nagy expanzióját, ami egy harmadik nyílt világú térképpel fogja gyarapítani a játékot. Egy hangulatos kis teaser jött hozzá, csekkoljátok le mindenképp!

4 hozzászólás

Ronalddo

2 éve, 4 hónapja és 19 napja

Brutál igényes videó!

válasz erre

Mordorer

2 éve, 4 hónapja és 19 napja

Igen ****a videó lett ez is! Próbáltam többször is de engem nem tudott megfogni sajnos...

válasz erre

petrovicsz

2 éve, 4 hónapja és 20 napja

Jó ötlet egy ilyen összefoglaló videó. Ráadásul igen király is lett!

válasz erre

Patrik94

2 éve, 4 hónapja és 20 napja

Ez de rohadt jó lett!

válasz erre
Warframe
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Monyo profiljaMarduk profilja