Vasárnaptól fekete Nintendo Wii-k lepik el az amerikai boltokat

2010. május 04.
1.6361
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Alig egy héttel ezelőtt érkezett a szóbeszéd, amit sokan már akkor is hivatalosnak hittek, lévén a legnagyobb tengerentúli kereskedők forrásai adták az alapokat, miszerint májusban már végre Amerikában is elérhetővé válnak a fekete Nintendo Wii konzolok, amelyek Japánban már tavaly nyár óta megtalálhatók, Európában pedig hivatalosan még nem kaphatók, bár néhány bolt kínálatában importáruként azért fellelhetők.

Az amerikai játékosok azonban május 9-től már saját, nekik szánt fekete Nintendo Wii-t vihetnek haza a boltok polcairól.

A masina elérhető lesz egy 200 dolláros bundle csomagban is, ahol a fekete konzol mellé csomagolták a Wii Sports-ot és annak folytatását, a Wii Sports Resort-ot, de a dobozban lesz még a Wii Motion Plus, egy kontroller és egy nunchuk is. Minderre - avagy csak a sima fekete konzolra - már most vasárnaptól rátehetik a kezüket az amerikai fanatikusok. Hogy ez nekünk miért olyan fontos? Csupán azért, mert így megnőtt az esélye annak, hogy a Nintendo hivatalosan is elhozza Európába a fekete Wii-t, de ha erre várnunk is kell még, a tengerentúlról gyakrabban találkozunk import termékekkel, mint a Japánból származókkal, így lényegesen egyszerűbb lesz hozzájutni a kis gépezet sötétített változatához.
1 hozzászólás

richie8

11 éve, 6 hónapja és 9 napja

200 dollárért teljes mértékben megéri, főleg így h bundle-be van csomagolva mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
XTomiX0029 profiljaKisember001 profiljaGargameth profiljaBotyi profiljamarco profilja