Vasárnap esti konzolos hírmorzsák

2008. február 03.
1.4891
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Naughty Dog oltári remekműve, az Uncharted: Drake's Fortune előreláthatólag nem kap majd letölthető extrákat a PlayStation Store-ra.
 

Ennek oka és magyarázata rém egyszerű. Arról van szó, hogy a készítők minden olyan bónusz tartalmat a lemezre pakoltak, amelyekért mások esetleg pénzt kérnének a Sony online áruházában, tudtuk meg Amy Hennig-től, a játék direktorától. Ám ezzel szemben várható egy esetleges PlayStation Home-mal való összefonódás, amiről egyelőre sajnos nem tudunk semmi konkrétat.

A Nintendo ismét új ruhába öltözteti a hatalmas népszerűségnek örvendő DS Lite-ot. A friss színezet az elegáns kobalt/fekete nevet viseli és valóban kellemes jelenség a kicsike. Február 10.-étől csatlakozik a sorba hetedikként az előző hat színezetű DS Lite marokkonzolhoz. A Nintendo handheldjét láthattuk már Polar White, Coral Pink, Onyx, Crimson/Black és a limitált szériás Gold illetve Metallic Rose színekben tündökölni, ám akinek az előbbiek nem nyerték a tetszését, annak most itt a remek lehetőség, hogy begyűjtse a kobalt/fekete gyönyörűséget, persze változatlan áron.

Vasárnap esti konzolos hírmorzsák - 2. kép

Korábban beszámoltunk a Konami Metal Gear Solid Essential Collection kiadványáról, mely a japán piacot készült betámadni. Akkor még csak remélni tudtuk, hogy az impozáns Metal Gear Solid gyűjtemény elhagyja a szigetországot és más területeken is tiszteletét teszi. Nos, ez meg is fog történni. Rábukkantunk ugyanis az amerikai GameStop oldalán az előrendelhető termékek listáján, ahol már dátumot és pontos árszabást is kapott. Az Essential Collection 29.99$-ért lesz kosárba pakolható március 18.-ától. Az ismétlés kedvéért felsoroljuk a bundle tartalmát: Metal Gear Solid (PSOne), Metal Gear Solid 2: Substance (PSTwo) és Metal Gear Solid 3: Subsistance. Lehet mivel gyúrni a negyedik epizódra.
nincs még hozzászólás

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Vis Major profiljamarco profilja