Városépítős stratégia a Marson? Itt a Surviving Mars!

2017. május 14.
6.3201
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Igencsak úgy tűnik, hogy egyre nagyobb divatba jönnek a városépítős stratégiák, így a Paradox Interactive a minap bejelentette Surviving Mars címmel a Tropico 5 fejlesztőinek legújabb alkotását, amely pontosan ezt a műfajt képviseli, méghozzá egy alapos csavarral.

A játék ugyanis nem modern városokat állít a középpontba, sőt még csak nem is középkori falvakat, hanem egyenesen a Marsot, ahol már-már sci-fi technológiákkal és futurisztikus módszerekkel kell felépítenünk az első, működőképes telepeket, amelyek kapcsán nemcsak a lakókra, az ételre, az energiára vagy az egyensúlyra kell odafigyelnünk, hanem például az oxigénre is.

A PC-re, PS4-re és Xbox One-ra egyaránt megjelenő Surviving Mars 2018-ban érkezik, és a játékmenet terén nagy vonalakban ugyanazt takarja, mint a műfaj többi képviselője, ezáltal fel kell építenünk kolóniánkat, otthonokat, gyárakat, energiatermelő berendezéseket, az infrastruktúrát, majd a folyamatos kutatással újabb lehetőségeket érhetünk el, melyekkel egyre tovább bővíthetjük marsi városunkat.

A készítők szerint alkotásukat Asimov és Clarke művei ihlették, ezáltal a Mars titkait is felfedezhetjük majd benne, méghozzá egy retro-futurisztikus megközelítéssel, erőteljes mod-támogatással.

Nézd nagyban ezt a videót!5 hozzászólás

totyak

3 éve, 4 hónapja és 25 napja

Ahogy a hír is írja, nem találtak ők fel semmi újat, a játék ugyanaz, mint bármeliyk másik városépítős játék, csak annyit csavartak rajta jó érzékkel, hogy nem a Földön vagyunk és nem egy másik történelmi korba, hanem elvisznbek egy olyan helyszínre, aminek a körülményeit eddig még egyik hasonló játékban sem tapasztaltuk meg. És ez a nagyon pozitív ebben. Itt más a gravitáció, a hőmérséklet, a talaj, a nappalok és éjszakák, a növényzet, a természeti katasztrofák, esetleges ellenséges entitások, stb. Ötletes.

válasz erre

WarriorAutobot

3 éve, 4 hónapja és 25 napja

ÚÚÚÚ tetszetős!
Régen emlékszem volt egy hasonló játék a Moon Tycoon csak azzal a különbséggel hogy ott a holdon kellett egy csomó mindent létrehozni.
Ha olyan lesz ez is akkor nekem jöhet!

válasz erre

VaPe

3 éve, 4 hónapja és 25 napja

Ez nekem is tetszik! Jól is néz ki, meg jó az alap.

válasz erre

Direktor

3 éve, 4 hónapja és 26 napja

A koncepció nagyon bejön! Reméljük nem rontják el.

válasz erre

rDAVE

3 éve, 4 hónapja és 26 napja

Az ötlet tetszik, remélem jó lesz.

válasz erre
Surviving Mars
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljagery1113 profiljaWickedSick profiljaMarduk profilja