Várhatóan május 24-ére áll vissza a PlayStation Store

2011. május 19.
2.4641
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Annyi kínkeserves hetet követően néhány napja végre helyreállt a PlayStation Network szolgáltatás, és ennek örvendezénk is vala, ám a PlayStation Store továbbra is változatlanul hempereg az elfekvőben, s ez meglehetősen bosszantó, tekintve, hogy ennek köszönhetően még mindig nem férhetünk hozzá az ingyenes kompenzációs játékok listájához, pedig...

mmm... Étvágygerjesztő produktumok várnak ott minket. Ne is csüggedjetek, ifjak, mert már egy dátum is van a markunkban, mely szerint május 24-én valószínűleg ismét megnyitja kapuit a virtuális piac.

Forrásként a PlayStation Network content managerének, Jack Osorno értesítőjét jelölném meg, melyet a Sony fejlesztői partnereinek küldött szét; ebben az áll, hogy amennyiben semmilyen katasztrófa sem következik be, a PlayStation Store ismét csatarendbe áll május 24-én, kedden.

A Store-on ez idő alatt egy amolyan "felzárkóztató frissítést" eszközölnek, hogy minden olyan tartalmat újtukra eresszenek, amit végül nem tudtak a PlayStation Network leállása miatt. Az április 26-ára, illetőleg azutánra tervezett tartalmak tehát elérhetőek lesznek 24-étől.

A memo szerint a Sony hajlandó lesz megváltoztatni a tartalmak megjelenési idejét, annak fontosságától függően - bár ez eseti alapon fog működni.
4 hozzászólás

Vendég

14 éve, 14 napja

Szánalmas

válasz erre

Vendég

14 éve, 14 napja

Mekkora hülye magyarázatokkal jönnek már...

válasz erre

Vendég

14 éve, 14 napja

ahh... hiszem ha látom...

válasz erre

skyman

14 éve, 14 napja

azért nem semmi, hogy mennyi ideig eltartott.
Jó biztos kemény munkával teltek a napokröhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profiljaXTomiX0029 profilja