Vanquish: Weapons trailer

2010. október 07.
3.6911
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
A Sega és a Platinum Games hivatalosan is közzétettek a felhasználók számára egy újabb videót a Vanquish című TPS-ről, amely a fegyvereket helyezi a középpontba.

A rövidfilmben néhány fegyvertípussal találkozhatunk, amelyekkel hatékonyan öldökölhetjük az ellenséget. A játékban lesz géppuska, gránátvető, mesterlövész puska és a többi. A lövöldében számos eszköz közül válogathatunk, amelyek nagy segítségünkre lesznek az ellenséges csapatok kivégzésében.

A Vanquish története egy fiktív jövőben játszódik, amelyben az oroszok és az amerikaiak gyilkolják egymást, San Francisco pedig háborús övezetté vált. Az alkotás főhőse Sam Burns, aki a DARPA nevű szervezet tagja, amely az Egyesült Államok védelmét szolgálja. Elena lesz a férfi társa, aki segíti őt a harcok során, ő szintén ennek az alakulatnak a tagja. Az eddigi videók alapján is láthatjuk, hogy egy akciódús, pörgős és lendületes alkotásról van szó, amelyben a fegyvereké és az öldöklésé a főszerep. A produktum 2010. október 22-én fog megjelenni Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra.

#tv#
2 hozzászólás

totyak

14 éve, 8 hónapja és 15 napja

Vendég írta:
Meggyőzők ezek a trailerek!
Nem kicsit.

válasz erre

Vendég

14 éve, 8 hónapja és 15 napja

Meggyőzők ezek a trailerek!

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja