Vándorbotot kézbe: Már elérhető az ACR Mediterranean Traveller Map csomag

2012. január 24.
1.7211
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Turistaként vándorolni a tizenhatodik századi mediterrán területeken szórakoztató - bérgyilkos minőségében pedig vélhetően egyenesen izgalmas.

Ami a legjobb, hogy erre alkalmunk is nyílik az "Assassin's Creed: Revelations"-t gazdagító legújabb letölthető tartalmának hála, amelyet mától elérhetünk a célplatformok mindegyikére.

A Ubisoft sajtóközlemény útján tudósított minket, hogy immáron valamennyien szert tehetünk a Mediterranean Traveller Map Packre, már amennyiben nem sajnálunk rá 800 Microsoft pontot vagy 7.99 fontot. Hogy ezért cserébe mit is kapunk?

A játékosok elzarándokolhatnak a fenséges Jeruzsálembe, Konstantinápoly fényűző birodalmi negyedébe és Dyers színes kereskedelmi negyedébe. A franchise rajongói ugyanakkor ismét ellátogathatnak a híres Reneszánsz Itáliai Térképekre az Assassin's Creed Brotherhoodból, amelyet kifejezetten az Assassin's Creed játékosok kérésére foglaltunk a csomagba. Kezdésként a játékosok felfedezhetik Firenze történelmi városát, majd San Donato hegyeibe utazhatnak, továbbá meglátogathatják az éjszakai Sienat, annak karneváli fényeivel, tehetséges előadóival és halálos rejtőzködő helyeivel együtt.


Töltsd le a Flash Playert, hogy használhasd a Game Channel TV-t.
1 hozzászólás

badam10

7 éve, 9 hónapja és 18 napja

Szépek az új helyszínek,de ez attól még kevés dlc-nek..

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljatotyak profiljaGargameth profiljaWickedSick profiljarDAVE profiljadarkomen profilja