Vancouver 2010: Debütálás

2009. március 12.
4.3761
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A bőrlabda rugdosásán kívül elég kevés játék létezik, amelyik tematikáját tekintve sport, népszerűsége mégis meghaladja példaképpen a FIFA sorozat hírnevét.

A Vancouver 2010 sem fog túlzottan egy széles kört felölelni, hiszen a jövő év elején megrendezésre kerülő téli olimpiát szeretné feldolgozni, és átadni a nagyközönség számára. A projekt mögött nem más, mint a Sega áll, akiknek a pekingi olimpiát megörökítő Beijing 2008-at is köszönhettük, tehát a minőség úgyszólván garantált.

A játékot az illetékesek egy kis videóval szeretnék bedobni a köztudatba, amelyet természetesen egy kicsit lejjebb te is megtekinthetsz. Mivel téli olimpiáról beszélünk, a versenyszámok között bizonyára nem fogunk találkozni úszással, meg hasonló hidegben nem éppen közkedvelt sporttal, sokkal inkább a síugrással és társaival.

Az alkotás valamikor a jövő év elején érkezik, PC, Xbox 360, és természetesen PlayStation 3 platformokra. További információk majd később, most elégedjen meg mindenki ezzel a kis mozgóképpel.

Töltsd le a Flash Playert, hogy használhasd a Game Channel TV-t.
nincs még hozzászólás

Vancouver 2010
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljarDAVE profiljagery1113 profiljaGargameth profilja