Van valamije a PES 2015-nek, ami a FIFA 15-nek nincs

2014. október 05.
2.2211
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Voland profilja, adatai
Voland
Korábban már írtunk arról, hogy a PES 2015 egyik vezetője nem tart a rivális FIFA 15-től főleg az előbbi motorja miatt, de nagyon úgy néz ki, hogy a tartalommal kapcsolatban is van néhány előnyük, amit a FIFA nem tudott megszerezni.

Néhány hónappal ezelőtt maga az EA árulta el, hogy a brazil ligát nem szerepeltetik legújabb játékukban, és fiktív játékosokat sem találnak ki hozzá. Ennek ellenére hosszú évek után a török liga ismét megjelenik a játékban.

Ami az EA-nek nem jött, az bejött a PES-nek, ugyanis 21 brazil csapat fog szerepelni a játékban. Üröm az örömben, hogy ezek közül a Corinthians, a Cruzeiro, a Palmeira és a Figeurense csapatok tagjai jelennek meg, a többit nem tudták engedélyeztetni. A Konami megígérte, hogy a frissítésekkel egyre több valódi játékos bekerül a november 13-án megjelenő játékba.
PES 2015 egyik vezetője nem tart a rivális FIFA 15-től főleg az előbbi motorja miatt, de nagyon úgy néz ki, hogy a tartalommal kapcsolatban is van néhány előnyük, amit a FIFA nem tudott megszerezni.'>
3 hozzászólás

Mordorer

10 éve, 4 hónapja és 11 napja

Fifában hogyhogy nincs Brazília? meglepett smiley

válasz erre

totyak

10 éve, 4 hónapja és 11 napja

Szerintem kialakult már mindkét játéknak a tábora, szóval egy plusz liga nem fog jelenteni semmit sem.

válasz erre

kpal

10 éve, 4 hónapja és 11 napja

Kettőt kéne egybe gyúrni kacsintó smiley

válasz erre
PES 2015
17.500 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja