Valve: Továbbra sem dolgoznak a PlayStation 3-mal

2009. augusztus 14.
1.4851
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Valve fejlesztéseit nyilván tömegek hiányolják a Sony kurrens platformjáról, pedig annak esélye, hogy a stúdió ezzel kapcsolatban álláspontot változtasson, igen-igen csekély.

Több alakalommal is hallottunk egy-egy bennfentest arról nyilatkozni, hogy a PlayStation 3 a mumusuk és, hogy az arra való fejlesztések felejtősek a jövőben is. Legutóbb, Gabe Newell, a Valve CEO-ja oszlatta szét az esetlegesen csoportosuló reményeket.

A Valve-nak is, mint sok más fejlesztőnek, a PlayStation 3 hardveri felépítésével, pontosabban annak bonyolultságával gyűlt meg a baja, így inkább erősen hanyagolják a vele való tényleges munkálatokat. A PlayStation 2 esetében is rendre negatív visszajelzések érkeztek a külsős csapatoktól, miszerint nehéz betörni a többmagos, egyedi konstrukciójú architektúrát. Nos, a Valve nem úgy tűnik, mint aki könnyen megadná magát, pedig ha vennék a fáradságot, talán még jövedelmező is lenne számukra a szemléletváltás. A Left 4 Dead és annak folytatása legfőképp ezen okból marad távol a Sony zászlóshajójától, ezt pedig persze, hogy több százezren sérelmezik szerte a világban.
2 hozzászólás

[Tiltott felhasználó!]

6 éve, 6 hónapja és 21 napja

[Tiltott felhasználó!]

richie8

6 éve, 6 hónapja és 21 napja

Valami maradjon csak meg nekünk, PC-seknek

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljarDAVE profilja adambalonyi profiljagery1113 profilja1000feri profilja