Változik a Shogun 2: Total War

2010. november 28.
1.5061
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Scal profilja, adatai
Scal
A változás drasztikus lesz, az egész játék struktúrája felfordul, s már már érthetetlen hat eddigi játékkal a sorozatban, melynek a jövő márciusban napvilágot látó Shogun 2 lesz a hetedik, soron következő része.
 

A változás a következő lesz, fogták a brand nevet, és előre tették, így amikor a játék végül kijön Shogun: Total War helyett, Total War: Shogun 2 lesz a dobozra pingálva. Hogy miért? A Sega úgy nyilatkozott, szeretnék a nevet igazán megerősíteni, s a játékosok ne zavarodjanak össze.

A sorozat első tagja, még 2000-ben látott napvilágot, és az is a Shogun nevet viselte, majd a siker nyomán hamarosan gombamód szaporodni kezdtek a folytatások. Járhattunk Róma fénykorában, a középkorba, legutoljára pedig a napóleoni háborúk idejében csatázhattunk. Most amikor ismét a Shogunhoz értek el a második résszel a Sega úgy véli eljött az idő, hogy 10 év után felborítsák a talán éppen attól szembetűnő sorozatot, hogy itt a második tag kötötte össze a különböző korszakokat. Ráadásul minden korszakból ki sem adhatnak második részt ezen módon, mert a Medievalból már kettő is napvilágot látott. Arról, hogy a Sega visszamenőleg megváltoztatja-e a már létező játékok nevét, egyelőre semmi információnk.
1 hozzászólás

Vendég

9 éve, 11 hónapja és 12 napja

Nekem egyik se tetsztett.

válasz erre
Shogun 2: Total War
9.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt