Valószínűleg Afrikában játszódik majd a harmadik Far Cry is

2008. augusztus 27.
2.1451
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
Játékosok százezrei várják lélegzetvisszafojtva a Far Cry második részét, amely csak nem akar eljönni közénk.

A munkálatok azonban már a befejezéshez közeledhetnek, mivel a fejlesztők egyre többet gondolkodnak a harmadik részen. Erről beszélt Patrick Redding, a Ubisoft Montreal egyik munkatársa a múlt heti Games Conventionön. Kifejtette, hogy a Far Cry 3 még nagyon kezdetleges fázisban van, és hogy elkötelezettek az afrikai környezet mellett.

"Úgy véljük, hogy Afrikában még mindig hatalmas potenciál lakozik" - válaszolta Redding, amikor a következő Far Cry helyszínéről kérdezték. "Továbbra is vannak olyan dolgok az afrikai környezetben, amelyekkel tudunk mit kezdeni, és az a biztos, ha azt mondom, hogy folytatjuk a felfedezését. Sokan mondták, hogy valami újat kellene kitalálnunk, áradoztak a sarkvidéki környezetről, és szerették volna, ha a következő játékunk ott játszódna."

Redding ezután kijelentette, hogy a csapat már a Far Cry 2 fejlesztésének korábbi szakaszánál "elkötelezte magát az afrikai díszlet mellett". Hozzátette, hogy a FC2 motorja eléggé rugalmas ahhoz, hogy bármilyen környezetben meg tudjanak valósítani játékokat, de az afrikai elemek további alkotásokban való kibővítésével "időt nyerhetnek".

"Ha azt szeretnénk, hogy a következő játékunk Dél-Amerika erdeiben játszódjon, meg tudjuk csinálni. De úgy vélem, hogy az időspórolás mellett Afrika választásának másik oka az volt, hogy ahhoz, hogy megőrizzük a Far Cry sorozat értékét, egy egzotikus, veszélyes környezetet kell teremtenünk, olyat, amelyet az embereknek talán nem lesz lehetőségük élőben látni vagy alaposan kiismerni filmekben és más játékokban. Afrikát akartuk választani."

A beszélgetést egy kis fricskával fejezte be: "Nézzünk szembe vele, hogy a trópusi szigetek már valószínűleg kevésbé izgalmasak, mint 4 évvel ezelőtt."
2 hozzászólás

LolZ

11 éve, 7 hónapja

Hát ezt benézték.röhögő smiley

válasz erre

Lac

16 éve, 11 hónapja és 8 napja

A fricskával kapcsolatban igaza van. Jó ez az Afrikakacsintó smiley

válasz erre
 
Minden hír, videó és cikk
GC 08
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja