Valós idejű 3D-s harcokat és járműveket akartak rakni eredetileg az XCOM: Enemy Unknownba

2021. február 07.
22.7121
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Az XCOM: Enemy Unknown egyik vezető fejlesztője igencsak érdekes információkról rántotta le a leplet, miszerint majdnem egészen másképp nézett ki a reboot, mint ahogyan az végül elsült, ugyanis megannyi más dologban változott volna.

Az eredeti szervek szerint például valós idejű, 3D-s stratégiaként valósult volna meg a cím, ami alapjaiban változtatta volna meg az XCOM-életérzést - szerencsére viszont végül visszatértek a franchise körökre osztott gyökereihez, ami miatt megszerettük a szériát.

Ezenfelül járművek is lettek volna a programban, viszont valamilyen oknál fogva ezek kikerültek a szoftverből, sőt mi több, eleinte úgy akarták, hogy egy X-akták-szerű összeesküvés-elmélet lett volna mindennek az alapja, de végül ezt az ötletet is elvetették.

XCOM: Enemy Unknown egyik vezető fejlesztője igencsak érdekes információkról rántotta le a leplet, miszerint majdnem egészen másképp nézett ki a reboot, mint ahogyan az végül elsült, ugyanis megannyi más dologban változott volna.'>
4 hozzászólás

Mordorer

3 éve, 5 hónapja és 19 napja

Az egyik kedvenc sorozatom volt, de bírtam volna ilyen verziót is belőle!

válasz erre

Grifid

3 éve, 5 hónapja és 19 napja

Ebből is jó lenne egy remake, na meg nem ártana egy működő War of the Choosen kiegészítő se, mert PS4 pro-n kb "márciustól" játszhatatlan diavetítés az egész. Nem véletlen hogy konzolokra már nem adták ki az utolsó kiegészítőt.

válasz erre

Direktor

3 éve, 5 hónapja és 19 napja

Így is kiváló játék, de úgy még jobb lett volna...

válasz erre

fighterlaci

3 éve, 5 hónapja és 19 napja

Én jobban szerettem volna. RTS nagy kedvenc.

válasz erre
XCOM: Enemy Unknown
3.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja