Válóok lett a játékszenvedély

2008. február 17.
1.8711
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Gömi profilja, adatai
Gömi
Különös véget ért egy kaliforniában élő fiatal pár házassága.

A 28 éves feleség ráunt, hogy férje mással sem foglalkozik munkából hazatérve, minthogy a World of Warcraft-al játszik hajnali órákig. A fiatal férjet annyira magával rántotta Azreoth világa, hogy egyszerűen hidegen hagyták az e világi dolgai, felesége pedig félév után búcsút intett neki. Az esetnek az ad irónikus ízt, hogy a hölgy a Blizzard Entertainment-nek dolgozik.

Tíz évnyi ismerettség, majd hat évnyi boldog házasság után fél évnyi ámokfutás, majd búcsú. Peter és Jocelyn, egy kaliforniában élő ex-házaspár története ez. A Blizzard-nál dolgozó fiatal feleség egyik karácsonyra a World of Warcraft-al lepi meg férjét, aki nem játszott előtte videójátékokkal, és kezdetben közömbös is a játék iránt, majd szép fokozatosan megszűnik számára a monitoron kívüli világ, végül megszűnik létezni a házassága is.

Valószínüleg az egykori házaspár tagjai nem lesznek a Blizzard reklámarcai, mindenesetre érdekes történet az övék. A férj hirtelen belecsöppen egy olyan világba, amely addig ismeretlen volt számára, s mivel fiatalként vevő az újdonságokra, nem tud betelni a játékélménnyel. Tanulság: Ha valaki van annyira bolond, hogy férjhez megy/megnősül, az játssza ki magát rendesen, mielőtt rámennének e világi kapcsolatai a dologra. A legjobb grafikája azért még mindig a valóságnak van, szóval érdemes mérlegelni mivel is jobb játszani...
1 hozzászólás

richie8

11 éve, 6 hónapja és 26 napja

Ez azért durva wtf smiley Az pedig, hogy az ex-feleség a Blizzard-nal dolgozik, még keményebb röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja