Valódi kompakt 2 az 1-ben notebook érkezik a Toshiba műhelyéből

2015. január 10.
1.6881
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A táblagépek nagyon sok felhasználónál váltották ki a hordozható számítógépeket, de azért a teljes érintőképernyőnek számos árnyoldala is van, illetve a produktivitást is nagyban segíthetik a fizikai gombok, ezt pedig a gyártók is észrevették.

Ezért van már jelenleg is számos 2 az 1-ben megoldás a piacon, melyek általában egy táblagépből és a hozzá csatolható billentyűzetből állnak, melynek köszönhetően notebook-ként is funkcionál az adott tábla. A Windows rendszerű gépeknél ez a páros talán még megnyerőbb lehet, így nem véletlen, hogy a Toshiba is ezt az irányt választotta.

A Toshiba Satellite Click Mini ugyanis egy 8,9 hüvelykes Full HD kijelzővel ellátott táblagép-notebook párost takar, mely ha úgy kívánjuk, akkor egy teljes funkcionalitású, Windows 8.1 rendszerrel ellátott laptop, ha pedig csak táblagépként akarjuk használni, akkor egy gombnyomással azt is megoldhatjuk. A rendszer meghajtásáról egy négymagos Intel AtomTM Z3735F processzor és 2GB memória gondoskodik majd, a 32GB hátteret pedig memóriakártyával bővíteni is lehet.

Valódi kompakt 2 az 1-ben notebook érkezik a Toshiba műhelyéből - 2. kép

A Dolby Digital Plus hangzásjavítással, 5 megapixeles hátsó és 2 megapixeles előlapi kamerával ellátott eszközön 1 micro-HDMI és micro-USB páros kapott helyet, de a billentyűzetnek köszönhetően normál USB csatlakozás is rendelkezésre áll majd. Táblagépként nagyjából 8 órát, míg billentyűzetes dokkolóval a dupláját bírja majd az arany és fehér színekben érkező gép, melyhez egyéves Microsoft Office 365 előfizetés is jár. Az árakról még nem érkezett információ, de a fehér változat már az első negyedév során a boltokban lesz.
2 hozzászólás

petrovicsz

10 éve, 4 napja

Elég komoly, nagyon tetszik. Szerintem viszont nagyon drága lesz...

válasz erre

totyak

10 éve, 4 napja

Az ilyen 2in1 gépek nagyon tetszenek és teljesen jó gondolat ez az irány.

válasz erre
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
XTomiX0029 profiljamarco profiljaManiac profilja