Valódi szabadulós játék készül a Resident Evil 7-hez!

2017. január 06.
4.1921
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Capcom minden kétséget kizáróan jól ért ahhoz, hogy miként is kell megfelelő marketinget felépíteni a Resident Evil 7-hez, amit mi sem bizonyít jobban más, minthogy hamarosan egy igazi szabadulós játékot, egy valódi szellemházat húznak fel hozzá.

A Resident Evil 7: The Experience névre keresztelt élő szerepjáték egyelőre csak Londonban lesz elérhető, ahol a Capcom felépíti a játékban szereplő szellemház hasonmását annak érdekében, hogy a rajongók 45 percen át a saját bőrükön tapasztalhassák meg, hogy milyen is lenne, ha a játék hirtelen valósággá válna.

Amint az alábbi felvételen is látható, a szellemházban ijesztő teremtmények, zombiszerű lények, paranormális jelenségek és más egyéb alsónadrág-színező rémség is megtalálható lesz, miközben a betévedőknek különféle fejtörőket kell megoldaniuk ahhoz, hogy megtalálják a kiutat.

A Resident Evil 7: The Experience január 20. és 23. között lesz látogatható Londonban, de hogy pontosan hol, azt még titkolja a Capcom, nehogy idő előtt valaki beszivároghasson a szellemházba. Ti bemerészkednétek?

Nézd nagyban ezt a videót!



Resident Evil 7-hez, amit mi sem bizonyít jobban más, minthogy hamarosan egy igazi szabadulós játékot, egy valódi szellemházat húznak fel hozzá.'>
2 hozzászólás

stevenboy35

7 éve, 10 hónapja és 27 napja

nagyon jó igazi horror!!!!!!várom a játékot is!!

válasz erre

totyak

7 éve, 10 hónapja és 27 napja

Hiába tudnám, hogy nem eshet bajom, engem leverne a víz.

válasz erre
Resident Evil 7
14.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljarDAVE profilja