Valóban Trónok harcás Xbox One konzolt készített a Microsoft

2019. május 09.
3.0431
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bár semmi baj nem lenne, ha az exkluzív játékokra is annyi pénzt költene a Microsoft az Xbox One esetében, mint a marketingre, de meg kell hagyni, hogy nagy ötlet volt a részükről a Trónok harca-sorozattal szövetkezni.

Merthogy az Xbox és az HBO közös megegyezésén alapulva a Microsoft hamarosan egy Trónok harcás konzolt dob piacra, mely kellemesen barnás színe mellett részben sárkánypikkelyes kialakítást kapott, a széria logója mellett pedig a Targaryenek cégére is megtalálható külső borításán.

Sőt mi több, ez csak egyike lesz a limitált kiadású, még májusban érkező Xbox One S All-Digital Edition konzoloknak, mellette készül még egy sötétebb kékes-szürkés típus is, mely szintén tartalmazza a sorozat logóját, de inkább az Éjkirály karaktere előtt kíván tisztelegni.

A masinák kereskedelmi forgalomba nem kerülnek, ergo hiába van pénzünk, nem vehetjük meg őket, de ha megosztogatjuk a bejelentésről szóló bejegyzéseket a közösségi oldalakon a #GamerThrones és a #Sweepstakes hashtagokkal, akkor máris esélyünk nyílt arra, hogy megnyerjük valamelyiket.


4 hozzászólás

Mordorer

5 hónapja, 3 hete és 3 napja

De****, te jó ég.

válasz erre

Tommy

5 hónapja, 3 hete és 3 napja

Mennyire nem érzi a Microsoft hogy milyen tré amit csinálnak, hihetetlen!

válasz erre

muki

5 hónapja, 3 hete és 3 napja

Legalább jól néz ki. Xbox One esetében már az is valami!

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

5 hónapja, 3 hete és 3 napja

[Tiltott felhasználó!]

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

1000feri profiljagery1113 profiljaMitüzenarádió profiljamarco profiljarDAVE profilja