Valóban két hátsó kamerát kapott a Honor 6X

2016. október 21.
3.2281
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A Huawei alá tartozó Honor sokáig inkább csak a levegőben lógott, idén azonban konkrét piacot talált magának, melyben persze oroszlánszerepet vállalat a Honor 8, amit sokan az idei év egyik legjobb készülékének neveztek.

A két hátsó kamerával, kellő erővel és gyönyörű külsővel szerelt készülék remek ár/érték aránnyal rendelkezik, de még így sem nevezhető olcsónak, így érthető volt, hogy a vállalat még idén szeretne az alsóbb szegmensbe is valami újat mutatni. Ez a nemrég bemutatott, Honor 6X névre keresztelt új mobiljukkal sikerült is, hiszen ritka felszereltséget párosítottak a rendkívül baráti árazással.

Valóban két hátsó kamerát kapott a Honor 6X - 2. kép

A Honor 6X hátulján ugyanis az ujjlenyomat-olvasó mellett két hátsó kamerát találunk, az egyik 12 megapixeles, míg a másik csak 2 megapixeles. A felállás tehet nem ugyanaz, mint a Honor 8 két azonos moduljánál, így némiképp csalódottak lehetünk. A 2 megapixeles egység ugyanis főként az utólagos mélységélesség állításnál kapcsolódik be a játékba, vagyis nem feltétlen kapunk jelentősen jobb minőségű képet, mintha csak egy szenzorunk lenne, de a makró fotók kedvelőinek így is remek játékszer lehet.

Ettől függetlenül az 5,5 hüvelykes Full HD kijelző alatt megtalálható Kirin 655-ös SoC és a 3 vagy 4GB RAM mellé remek extra a kétkamerás felállás, pláne a 150 dolláros kezdőárat elnézve. Sokan pedig már most várhatják a Honor 7X-et, ami vélhetően még jobb kétkamerás rendszert és erősebb belsőt kínál majd jövőre.
2 hozzászólás

WarriorAutobot

8 éve, 1 hónapja és 21 napja

Jó árban van a tudását tekintve. mosolygó smiley

válasz erre

totyak

8 éve, 1 hónapja és 21 napja

Ez az ár tényleg nagyon jó. Anno én ettől drágábban vettem telefont, ami már akkor sem volt egy erőgép, ebben meg azért elég jó a hardver.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja