Valóban az Intelhez igazolt Raja Koduri, grafikus kártyákat készít vele a gyártó

2017. november 09.
4.0391
Maniac profilja, adatai
Maniac
Sokan elsírták magukat bánatukban, amikor kiderült, hogy lelépett az AMD-től a cég egyik kulcsfigurája, a szeptember óta alkotói szabadságát töltő Raja Koduri, aki nem ok nélkül hagyta ott egykori kenyéradóit.

Az ok ugyanis nem volt más, minthogy az Intel egy jó állással környékezte meg őt, ezáltal most már hivatalosak a korábbi pletykák: Raja korábbi cégének legnagyobb riválisához, az Intelhez szerződött, azonban akármilyen megdöbbentő is, nem ez ennek a hírnek a legmeglepőbb része.

Sokkal inkább az, hogy az Intel azért környékezte meg Raját, mert szerették volna, ha főmérnökként a Core and Visual Computing Group élére állna annak érdekében, hogy a gyártó a jövőben saját grafikus kártyákkal tudja elárasztani a piacot, ezáltal hamarosan újra háromszereplőssé válhat a GPU színtér, az AMD és az Nvidia mellé ugyanis most majd felsorakozhat az Intel.
5 hozzászólás

WarriorAutobot

1 éve, 10 napja

Micsoda változások jöhetnek.

válasz erre

totyak

1 éve, 10 napja

Rendes videokártyákat akarnak gyártani, vagy a processzoraikba integrált videóvezérlőket?

válasz erre

drift3r91

1 éve, 10 napja

Ezt már szeretem

válasz erre

Gólem

1 éve, 10 napja

Legalább felforgatja valami az állóvizet, meg lejjebb viszi kicsit az árakat.

válasz erre

zender

1 éve, 10 napja

Na neeeee!

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljaBvektor profiljarDAVE profiljaManiac profiljaImperator profiljaturatur profiljagery1113 profiljaLaci721 profiljaM.O.R.P.H. profiljaMarduk profilja