Valkyrie Profile: Covenant Of The Plume: Bolondok havában

2009. február 17.
1.6931
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Square Enix áprilisban elhozza a tri-Ace szerepjáték sorozatának, a Valkyrie Profile-nak a legújabb epizódját, egyenesen a Nintendo DS masináját becélozva azzal.

A Covenant Of The Plume alcímet viselő roll playing game csiszolt tactical battle harcrendszerrel és többféle történetlezárással kecsegteti a folyton úton lévő, vagy akár egy ültő helyben játszadozó, duál képernyős kézi konzol tulajdonosait. A sztoriban, Wylfred, a fiatal katona bőrébe bújhatunk majd bele.

A kiadó szerepét a Square Enix tölti be, aki április harmadik napjától kínálja fel Európában megvásárlásra a Valkyrie Profile legújabb, hordozható epizódját.

Japánban tavaly november legelején megjelent már ez a felvonás, az európai dátum pedig mostanáig kérdéses volt, a tavasz tűnt biztosnak.

Mától napra pontosan is tudjuk, mikortól érdemes a boltokat molesztálni a Covenant Of The Plume-mal. Annyit azért nem árt tudni, mint esetleg laikus, hogy a Valkyrie Profile ezen epizódja nem csillogtatja meg a hardver háromdimenziós megjelenítési képességeit, a karakterek kétdimenziós sprite-ok, a rálátás pedig a klasszikus izometrikus perspektíva lesz.

Amennyiben így is érdekel, mert bizony ettől még igenis kiváló, vérbeli japán szerepjáték, április harmadikától keresd az üzletekben.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
Monyo profiljaKisember001 profiljamarco profiljaXTomiX0029 profilja