Advertisement

Valkyria Chronicles II: Szeptember elején érkezik Európába

2010. július 03.
1.8501
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Tavaly szeptember óta tudjuk már, hogy a Sega zöld utat adott a Valkyria Chronicles II nyugati változatainak is, így az érthetetlenül sikertelen kategóriában végzett, még PlayStation 3-ra megjelent első rész után itt az öreg kontinensen is élvezhetjük majd az egyedi képi világgal megáldott alkotást, amely rendhagyó módon kizárólag PSP-re lát napvilágot.
Advertisement

Eddig sejtésünk sem volt róla, hogy pontosan mikor, néhány hete értesültünk csak az amerikai változatok időpontjáról, ám úgy tűnik, az akkori feltételezéseink helyén valónak bizonyultak.

A Sega ugyanis hivatalosan megerősítette, hogy a tengerentúli augusztusi megjelenést követően Európa szeptember harmadik napján kapja meg a játék folytatásának dobozkáit, ahogy fentebb már említettük, kizárólag a Sony hordozható masináira. Így tehát a korábban felmerült rémhírek, miszerint az öreg kontinens nem kap a Valkyria Chronicles II-ből, nyilván tévesnek bizonyultak, szeptember 3-án lehet rohanni a boltokba, és belemerülni a kiváló történettel rendelkező folytatásba.
Advertisement
2 hozzászólás

skyman

11 éve, 7 hónapja és 2 napja

Hát az biztos, hogy nagy nap lessz a játékot váróknak

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

11 éve, 7 hónapja és 2 napja

[Tiltott felhasználó!]

Valkyria Chronicles II
9.590 Ft-tól
kövesd a játékot!
Advertisement
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

iPet profiljamarco profiljaGargameth profiljamarco profilja