Valami új és izgalmas projekten dolgozik a Lionhead

2012. szeptember 19.
1.5531
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Habár Peter Molyneux kilépett a Lionhead kötelékéből, a csapat berkein belül ettől függetlenül sem állt meg az élet, erről árulkodott legalábbis a Polygon magazinnak a csapat új vezetője, Gary Carr, aki elmondta, hogy a stúdió jelenleg is valami új és izgalmas projekten dolgozik.

Habár Gary szerint rengeteg a tennivalójuk mostanában a már korábban bejelentett projektek miatt, de a Lionhead egy elkülönített kis részlege már nekifogott egy vadonatúj és egyben bejelentetlen projektnek, amit maga Carr jellemzett a fentebb használatos szavakkal.

Gary utalva a Molyneux által létrehozott diktatúrára elmondta, hogy az új alkotás korántsem csak egy ember ötleteit fogja tükrözni majd, hanem egy igazi csapatmunka eredményét, számtalan idea és nézőpont érvényesülését, ami várhatóan csodálatos végeredményt fog szülni.

Kíváncsian várjuk, hogy a csapat vajon a Fable-sorozatot kívánja-e megreformálni a rejtélyes projekt keretein belül, vagy inkább valami új franchise elindítására törekszik.

A Fable: The Journey október 8-ra esedékes premierjét követően várhatóan csakhamar minden kiderül, azt követően ugyanis talán több fejlesztő tud majd koncentrálni az új címre.
2 hozzászólás

jezzahun

12 éve, 6 hónapja és 7 napja

kiváncsi vagyok mi lesz ezmosolygó smiley

válasz erre

Vendég

12 éve, 6 hónapja és 7 napja

Jól hangzik

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljatotyak profiljaManiac profilja