Valami elképesztően néz ki a GTA: San Andreas Unreal Engine 4 alatt

2020. július 20.
5.7011
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Egy teljesen új arcát mutatja meg a GTA: San Andreas, lévén egy lelkes, alig pár főt számláló moddercsapat átültette Unreal Engine 4 alá a Rockstar legendás alkotását, így egy elképesztő grafikai körítéssel csodálhatjuk meg a játékot.

Igazi kis nemzetközi produkcióról van szó, lévén Chiléből, Argentinából és Kolumbiából kollaboráltak a készítők, viszont aki abban reménykedik, hogy a teljes szoftvert újrakreálják ezen módon, azoknak rossz hír: csak és kizárólag a trailert modifikálták a srácok.

Egyszer biztosak vagyunk benne, hogy a Rockstar be fogja játszani azt a zsugát, amit a köznyelven csak úgy fognak hívni: GTA: San Andreas Remastered, de amíg ez létrejön, addig csodáljuk a rajongók kreativitását az alábbiakban:

Nézd nagyban ezt a videót!



GTA: San Andreas, lévén egy lelkes, alig pár főt számláló moddercsapat átültette Unreal Engine 4 alá a Rockstar legendás alkotását, így egy elképesztő grafikai körítéssel csodálhatjuk meg a játékot.'>
3 hozzászólás

totyak

4 éve, 1 napja

Igazán szép munka, de az igazi rajongók nem moddolt régi epizódokat akarnak, hanem egy teljesen újat. De hát PS5-ön is be kell érnünk a GTA V-tel.

válasz erre

muki

4 éve, 3 napja

Be****ás bakker! meglepett smiley

válasz erre

Patrik94

4 éve, 3 napja

De rohadt jó lenne belőle egy ilyen remaster.

válasz erre
GTA: San Andreas
4.969 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja